تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
پایگاه نماز
 
=====================

انسان مغرور گمان میکند تافته ای جدا بافته است.. به همین خاطر خدا غرور را گناه و برابر با کفر میداند چون در نهایت از جامعه و مردم و خدا جدا میشود و راه بندگی را به بی راهه های رزیلت و گناه میکشاند…

 

انسان مغرور نه میتواند نماز بخواند و نه میتواند زمانی که به اقامه نماز ایستاده بصورت درست نماز خود را ادا کند… زیرا نمیتواند از غرور و تکبر خود دست بکشد و دربرابر خداوند خود را خاشع کند..

یکی از ویژگیهای اصلی نمازگزار برای ادای کامل نماز خاشع شدن دربرابر پروردگار بی نیاز است و فرود آوردن خالصانه سر تعظیم دربرابر خدا و به خاک گذاشتن سر سجده به نیت پرستش پروردگار یکتا نمونه های حقیقی خضوع و فروتنی نمازگزار در هنگام نماز است ولی انسان مغرور و متکبر بخاطر احساس بزرگ بینی و تکبر هیچگاه به خود اجازه نمی دهد که خشوع و فروتنی از خود نشان دهد حتی دربرابر خدای بزرگ..

پس به راستی نماز باعث نزدیکی قلب انسان به خدا میشود…



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ پنجشنبه توسط سیدامین

به عملیات رمضان نزدیکیهای پاسگاه زید بودیم .

 عملیات حدود بیست کیلومتر پیاده روى داشت .

 باید براى نماز از قبل وضو می داشتیم چرا که شاید مجبور می شدیم نماز را در حال حرکت بخوانیم .

 خمپاره اى نزدیک مان منفجر شد.

همه در حال وضو گرفتن بودیم .

ترکشى خورد به سر یکی از بچه ها که داشت مسح سر می کشید با خونسردی و لبخندی بر لب .

خون از سرش جوشید و با آب وضوی صورتش آمیخت .

اما خنده هنوز روی صورتش بود.



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ توسط سیدامین

باخواب غلظت خون بالا میرودوهرچه به صبح نزدیکــ میشویم خون غلیظ تر میشودودرست لحظات نزدیک شدن به اذان به حد اعلا می رسدکسانی که بیدار میشوند با وضو گرفتن قدری خون تنظیم میشودوبا خواندن نماز بدن کاملا بالانس شده و به حالت نرمال باز میگرددبیخود نیست میگوییم خدا از مادر هم مهربانتر استکسانیکه با یوگا و نرمش های آرامش بخش و انرژی درمانی آشنایندمیدانند ، چاکراها نقاط ورود و خروج انرژی به بدن هستند.اگر دقت کرده باشید هنگام وضو گرفتن تنها جایی که از پایین به بالا شسته میشود مسح پاست .شما از نقطه ی انگشت شست پا دست خود را به سمت بالا میکشید . چرا ؟؟؟تنها جاییکه انرژی مثبت به بدن برمیگردانید مسح پا میباشد.در تمام مراحل وضو گرفتن با هفت چاکرای بدن سر و کار داریم.در تمام مراحل از تمام چاکراها به وسیله ی آب که منبع پاکی وقداسته انرژی های منفی بدن رو به سمت خارج دفع کردهو در مرحله ی آخر وضو گرفتن انرژی مثبت رو وارد بدن میکنیم…



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ جمعه توسط سیدامین

گفتگو يكي از ابزار انس است بويژه كه طرف گفتگو آشنا باشد . و محور گفتگو عشق ، عشق انسان به خدا يكي از جلوه هاي مهر خداوند است كه به بندگانش اجازه فرمود به درگاه او راه يافته و با او سخن بگويند . نماز گفتگويي است صميمانه با خالق هستي ، گفتگو بين بي نهايت كوچك و بي نهايت بزرگ ، گفتگويي براساس مهر ، بادلي پاك و لباسي پاكيزه در مكاني نظيف و همراه با پاكان بسوي نقطه اي پاك در پيشگاه سرچشمة پاكي ها ، گفتگويي كه انسان فاني را باقي ، خاكي را آسماني و مادي را نوراني مي كند .

.

نماز : الگوي كارها و سرمشق عمل است .

نماز : خلاصه اصول مكتب است .

نماز : تمرين وظيفه شناسي است .

نماز : گفتگوي راز است و برآوردن نياز .

نماز : زنگ بيدار باش در ساعات مختلف است .

نماز : دريچه اي است براي گفتگو با كريم مطلق .

نماز : سرودي است كه ملكات عالي انسان را زنده مي دارد .

نماز : حافظ نشاط معنوي و جلوگيري از افسردگي روحي است .

نماز : عامل اصلاح نفس انسانها و مايه كنترل نظامهاي عمومي جامعه است .

نماز : هديه است از سوي حبيب تا فراق اين دنيا را جبران كند .

نماز : زيباترين و نزديكترين راه وصول به معبود و معشوق است .



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ جمعه توسط سیدامین

در بدن ما میلیونها عصب وجود دارد که کار انتقال پیام در بدن ما بوسیله تحریک الکتریکی این عصبها صورت می گیرد. در اثر شارش بار در اطراف آنها، در بدن ما یک میدان تشکیل می شود و میدان بدن ما در اثر فعالیت همزمان میلیونها عصب...



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ پنجشنبه توسط سیدامین

فقدان نيت و اخلاص در نماز به منزله فقد روح در غلام است، مرده را تقديم سلطان كردن، استهزا به سلطان و مسخره كردن او نيست؟ آيا كسى كه جنازه‏ متعفنى را به عنوان هديه خدمت سلطان ببرد مستحق اعدام نيست؟

فقد ركوع و سجود واقعى جارى مجراى فقد اعضا و فقد اركان جارى مجراى فقد دو چشم و دو گوش و بينى است.

عدم حضور قلب و غفلت از معانى بلند آسمانى نماز مانند فقد مشاعر و احساسات عالى است، اگر كسى غلامى را با فقد اين همه اوصاف براى تقديم به حضور سلطان ببرد چه خواهد شد، نماز را هم با فقد اوصاف واقعى به همين صورت حساب كن، ما مكلف به نماز زنده، متحرك، داراى شرايط و اوصاف هستيم نه مكلف به جنازه نماز!!

نماز ناقص، صلاحيت مقام قرب الهى را ندارد! و چه بسا كه چنين نمازى به صاحب بدبختش برگشت داده شود و باعث زجر و مشقت و رنج و ناراحتى او گردد.

نماز در حقيقت تعظيم و تكريم به حضرت حق تعالى است و سستى كردن در آداب و شرايط ظاهريه و باطنيه آن منافات با احترام و تعظيم نسبت به حضرت او دارد، چه رسد به اين‏كه قبول شود و براى ادا كننده‏اش تحصيل قرب و كرامت نمايد.

بر تمام مكلّفين به نماز واجب است كه روح نماز را كه اخلاص و حضور قلب است تا جايى كه ممكن است حفظ نمايند، ركوع و سجودشان با قلب خاشع باشد، تكبيرةالاحرام را نگويند مگر اين‏كه به حقيقت، خداوند اعلا در قلبشان از هر چيزى بزرگ‏تر باشد؛ خود را همراه با اركان مختلف نماز با حفظ حقايق لازم حركت دهند و بدانند كه عاجزى به تمام معنى و فقيرى از هر جهت فقير در برابر توانايى مطلق و وجودى مستغنى از همه چيز ايستاده و مى‏خواهند تا جايى كه برايشان ممكن است، هديه‏اى مورد پسند مولا به حضور حضرتش تقديم كنند.

در هر صورت، اهل طريقت پس از قيام به نماز بر وفق تمام قواعد شرع و به جاى آوردن افعال و كيفيات و تروك به نحو كامل، داراى توجهى ديگر ماوراى توجه اهل شريعت هستند و آن توجه قلبى به قبله حقيقى و كعبه معنوى است كه عبارت از قلب حقيقى است، آن قلبى كه در آثار الهيه از آن تعبير به بيت اللّه الحرام شده، آن بيتى كه حضرت حق درباره آن فرموده:

لا يَسَعُنى ارْضى وَلا سَمائى وَلكِنْ يَسَعُنى قَلْبُ عَبْدِىَ الْمُؤمِن‏.

زمين و آسمانم، گنجايش تجلى حقيقى مرا ندارد، اما دل بنده مؤمنم داراى چنين گنجايش و وسعتى است.

تأييد اين حقيقت روايتى است كه از امام رضا عليه السلام سؤال مى‏كنند:

ما آدابُ الصَّلاةِ، قالَ: حُضُورُ الْقَلْبِ‏.

ادب نماز در حضور قلب است.

و خداوند بزرگ فرموده:

[أَلا لِلَّهِ الدِّينُ الْخالِصُ‏].

آگاه باشيد! كه دين خالص ويژه خداست.

و به فرموده حضرت حق در يك حقيقت جامع:

[قُلْ إِنَّ صَلاتِي وَ نُسُكِي وَ مَحْيايَ وَ مَماتِي لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِينَ‏].

بگو: مسلماً نماز و عبادتم و زندگى كردن و مرگم براى خدا پروردگار جهانيان است.



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ يکشنبه توسط سیدامین

تفاوت شرايط صحت ، قبولي و کمال نماز

تفاوت شرايط صحت ، قبولي و کمال نماز
تفاوت شرايط صحت ، قبولي و کمال نماز

 

نویسنده: محمد وحيدي
شرايط صحت نماز آنهايي بودند که اگر هر کدام کم بود نماز باطل بود و اصل تکليف نماز از انسان ساقط نمي شد و در صورت عدم جبران ، مکلف عذاب مي گرديد و اما شرايط قبولي آنها بودند که اگر عمل داراي شرايط صحت و فاقد شرايط قبولي بود تکليف ساقط شده و عذاب نمي شد و اما داشتن پاداش مشروط به داشتن شرايط قبولي و پذيرش خداوند بود و اما شرايط کمال آنهايي است که در صورت نبود آنها نماز از ثواب و پاداش کمتري برخوردار مي باشد و اگر دارا باشد نماز بيشتر است .

اهميت شرايط کمال

خداوند بزرگ ، نماز را براي رشد و کمال بندگانش به صورتي و سيرتي زيبا تصوير فرموده است . نيت و اخلاص و حضور قلب روح نماز است ، اعمال ، بدن نماز ، و ارکان ، اعضاي اصليه ي آن است و بعضي ديگر اعضا ، عناصر کماليه ي آن . اخلاص و نيت در نماز جاري مجراي روح ، قيام و قعود ، جاري مجراي بدن ، رکوع و سجود جاري مجراي دست و سر ، تمام به جا آوردن رکوع و سجود و مراعات طمأنينه و نيکو انجام دادن برنامه ، جاري مجراي زيبايي اعضا و شکل و رنگ ، و اذکار و تسبيحات ، جاري مجراي گوش و چشم ، معرفت به مفاهيم بلند اذکار و حضور قلب ، جاري مجراي مشاعر و احساسات است .
فرض کن ، اگر مي خواستي غلامي را که هنوز به سن بلوغ نرسيده ، جهت خدمت نسبت به برنامه ي کريمانه به حضور سلطاني بزرگوار ببري چه غلامي را انتخاب مي کردي ؟ آيا غلام گوش بريده و کور و کر و زشت و کريه ، و بي دست و پا و لال را براي هديه به خدمت سلطان مي بردي ؟ هرگز ، مسئله ي نماز هم که هديه و تقديمي عبد به سلطان واقعي عالم است به همين گونه حساب کن . (1)
در ترک اعمال و آداب مستحب و انجام مکروهات در نماز ، نماز باطل نمي شود ؛ ولي از حسن و کمال و زيادي اجر و پاداش خارج مي شود و به منزله ي ابروها و کماني بودن آنها و مژگان و تناسب خلقت و غير آنهاست که با از دست رفتن بعضي از آنها حسن برطرف مي شود و با از دست رفتن برخي ، کمال حسن از ميان مي رود و آدمي به سبب اين نقص ها ، زشت روي و نامرغوب مي گردد و نماز نيز چنين است . (2)

پي نوشت ها:

1. عرفان اسلامي ، ج 5 ، ص 157 .
2. ر.ک : هزار و يک نکته درباره ي نماز ، ص 291 .

منبع: کتاب دانستني هاي لازم از نماز


برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ يکشنبه توسط سیدامین
تمامی حقوق مطالب برای پایگاه نماز محفوظ می باشد