تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
پایگاه نماز
 
=====================

«در حقيقت، كسانى كه كتاب خدا را مى خوانند و نماز برپا مى دارند و از آنچه بديشان روزى داده ايم، نهان و آشكارا انفاق مى كنند، اميد به تجارتى بسته اند كه هرگز زوال نمى پذيرد.»



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ جمعه توسط سیدامین

گفتگو يكي از ابزار انس است بويژه كه طرف گفتگو آشنا باشد . و محور گفتگو عشق ، عشق انسان به خدا يكي از جلوه هاي مهر خداوند است كه به بندگانش اجازه فرمود به درگاه او راه يافته و با او سخن بگويند . نماز گفتگويي است صميمانه با خالق هستي ، گفتگو بين بي نهايت كوچك و بي نهايت بزرگ ، گفتگويي براساس مهر ، بادلي پاك و لباسي پاكيزه در مكاني نظيف و همراه با پاكان بسوي نقطه اي پاك در پيشگاه سرچشمة پاكي ها ، گفتگويي كه انسان فاني را باقي ، خاكي را آسماني و مادي را نوراني مي كند .

.

نماز : الگوي كارها و سرمشق عمل است .

نماز : خلاصه اصول مكتب است .

نماز : تمرين وظيفه شناسي است .

نماز : گفتگوي راز است و برآوردن نياز .

نماز : زنگ بيدار باش در ساعات مختلف است .

نماز : دريچه اي است براي گفتگو با كريم مطلق .

نماز : سرودي است كه ملكات عالي انسان را زنده مي دارد .

نماز : حافظ نشاط معنوي و جلوگيري از افسردگي روحي است .

نماز : عامل اصلاح نفس انسانها و مايه كنترل نظامهاي عمومي جامعه است .

نماز : هديه است از سوي حبيب تا فراق اين دنيا را جبران كند .

نماز : زيباترين و نزديكترين راه وصول به معبود و معشوق است .



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ جمعه توسط سیدامین

 

بهترین دلیل بر اهمیت این فریضه بزرگ اسلامی قبل از هر چیز آیات سوره جمعه است كه به همه‌ مسلمانان و اهل ایمان دستور می‌دهد به محض شنیدن اذان جمعه به سوی آن بشتابند و هرگونه كسب وكار وبرنامه مزاحم را ترك گویند تا آنجا كه اگر در سالی كه مردم گرفتار كمبود مواد غذایی هستند كاروانی بیابد و نیازهای آنها را با خود داشته باشد به سراغ آن نروند و برنامه‌ نماز جمعه را ادامه دهند.
در احادیث اسلامی نیز تأكیدهای فراوانی در این زمینه وارد شده است از جمله: در خطبه ای كه موافق و مخالف ان را از پیامبر گرامی اسلام ـ صلّی الله علیه و آله ـ نقل كرده اند آمده:
انّ الله تعالی فرض علیكم الجمعه فمن تركها فی حیاتی او بعد موتی استخفافاً بها او جحوداً لها فلا جمع الله شمله، و لا بارك له فی امره، الاّ و لا صلوه له، الا و لا زكوه له، الا و لا حجّ له، الا و لا صوم له، الا و لا برّله حتی یتوب.
خداوند نماز جمعه را بر شما واجب كرده هر كس آن را در حیات من یا بعد از وفات من از روی استخفاف یا انكار ترك كند خداوند او را پریشان می‌كند و به كار او بركت نمی‌دهد، بدانید نماز او قبول نمی‌شود، بدانید زكات او قبول نمی‌شود، بدانید حج او قبول نمی‌شود، بدانید اعمال نیك او قبول نخواهد شد تا از این كار توبه كند(1).
كسی خدمت رسول خدا ـ صلّی الله علیه و آله ـ آمد، عرض كرد یا رسول الله! من بارها آماده‌ حج شده‌ام اما توفیق نصیبم نشده فرمود:
علیك بالجمعه فانّها حجّ المساكین.
برتو باد به نماز جمعه كه حج مستمندان است. (اشاره به این كه بسیاری از بركات كنگره عظیم اسلامی حج در اجتماع نماز جمعه وجود دارد(2). 
۱.  وسائل الشیعه، ج 5، ص 7، باب وجوب صلوه الجمعه، ج 28. 
۲. همان مدرك، صفحه‌ی 5، حدیث 17.



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ يکشنبه توسط سیدامین
تمامی حقوق مطالب برای پایگاه نماز محفوظ می باشد