تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
پایگاه نماز
 
=====================

به عملیات رمضان نزدیکیهای پاسگاه زید بودیم .

 عملیات حدود بیست کیلومتر پیاده روى داشت .

 باید براى نماز از قبل وضو می داشتیم چرا که شاید مجبور می شدیم نماز را در حال حرکت بخوانیم .

 خمپاره اى نزدیک مان منفجر شد.

همه در حال وضو گرفتن بودیم .

ترکشى خورد به سر یکی از بچه ها که داشت مسح سر می کشید با خونسردی و لبخندی بر لب .

خون از سرش جوشید و با آب وضوی صورتش آمیخت .

اما خنده هنوز روی صورتش بود.



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ توسط سیدامین

سخن رهبر معظم انقلاب حضرت خامنه ای درباره نماز

مقام معظم رهبری، حضرت آیت ا... العظمی خامنه ای

نماز آرام بخش ترین معجون هستی است که روان آدمیان را مشحون از صلابت و رضا می کند. نماز گواراترین شربت آسمانی است که هیچ مائده ای با آن برابری نمی کند. نماز سبزینه ی نیاز است و آبرو که در آن ذره ای از خلش و خفت وجود ندارد. و در یک کلام نماز تابش آفتاب جمال خدا بر کویر هیات انسانی است.

از خداوند متعال برایتان آرزوی سعادت و کمال می نمایم و عاجزانه از درگاهش می خواهیم که ما را از نمازگزاران حقیقی قرار دهد.



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ توسط سیدامین

باخواب غلظت خون بالا میرودوهرچه به صبح نزدیکــ میشویم خون غلیظ تر میشودودرست لحظات نزدیک شدن به اذان به حد اعلا می رسدکسانی که بیدار میشوند با وضو گرفتن قدری خون تنظیم میشودوبا خواندن نماز بدن کاملا بالانس شده و به حالت نرمال باز میگرددبیخود نیست میگوییم خدا از مادر هم مهربانتر استکسانیکه با یوگا و نرمش های آرامش بخش و انرژی درمانی آشنایندمیدانند ، چاکراها نقاط ورود و خروج انرژی به بدن هستند.اگر دقت کرده باشید هنگام وضو گرفتن تنها جایی که از پایین به بالا شسته میشود مسح پاست .شما از نقطه ی انگشت شست پا دست خود را به سمت بالا میکشید . چرا ؟؟؟تنها جاییکه انرژی مثبت به بدن برمیگردانید مسح پا میباشد.در تمام مراحل وضو گرفتن با هفت چاکرای بدن سر و کار داریم.در تمام مراحل از تمام چاکراها به وسیله ی آب که منبع پاکی وقداسته انرژی های منفی بدن رو به سمت خارج دفع کردهو در مرحله ی آخر وضو گرفتن انرژی مثبت رو وارد بدن میکنیم…



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ جمعه توسط سیدامین

«در حقيقت، كسانى كه كتاب خدا را مى خوانند و نماز برپا مى دارند و از آنچه بديشان روزى داده ايم، نهان و آشكارا انفاق مى كنند، اميد به تجارتى بسته اند كه هرگز زوال نمى پذيرد.»



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ جمعه توسط سیدامین

افتخار این را داریم در وب پایگاه نماز

پاورپوینت محتوا تولیدی با موضوع پرسش وپاسخ نماز عید فطر و قربان

تولیدی بنده حقیر مدیر وب 

امیدوارم این محتوا تولیدی مفید واقع شود

منتظر نظرات خوبتان هستم

با سپاس

یا علی

میتوانید از لینک زیر دانلود نمایید.

-----------------------------------------------------

دانلود با لینک مستقیم



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ جمعه توسط سیدامین

افتخار این را داریم در وب پایگاه نماز

پاورپوینت محتوا تولیدی با موضوع پرسش و پاسخ نمازآیات

تولیدی بنده حقیر مدیر وب 

امیدوارم این محتوا تولیدی مفید واقع شود

منتظر نظرات خوبتان هستم

با سپاس

یا علی

میتوانید از لینک زیر دانلود نمایید.

-----------------------------------------------------

دانلود با لینک مستقیم



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ جمعه توسط سیدامین

گفتگو يكي از ابزار انس است بويژه كه طرف گفتگو آشنا باشد . و محور گفتگو عشق ، عشق انسان به خدا يكي از جلوه هاي مهر خداوند است كه به بندگانش اجازه فرمود به درگاه او راه يافته و با او سخن بگويند . نماز گفتگويي است صميمانه با خالق هستي ، گفتگو بين بي نهايت كوچك و بي نهايت بزرگ ، گفتگويي براساس مهر ، بادلي پاك و لباسي پاكيزه در مكاني نظيف و همراه با پاكان بسوي نقطه اي پاك در پيشگاه سرچشمة پاكي ها ، گفتگويي كه انسان فاني را باقي ، خاكي را آسماني و مادي را نوراني مي كند .

.

نماز : الگوي كارها و سرمشق عمل است .

نماز : خلاصه اصول مكتب است .

نماز : تمرين وظيفه شناسي است .

نماز : گفتگوي راز است و برآوردن نياز .

نماز : زنگ بيدار باش در ساعات مختلف است .

نماز : دريچه اي است براي گفتگو با كريم مطلق .

نماز : سرودي است كه ملكات عالي انسان را زنده مي دارد .

نماز : حافظ نشاط معنوي و جلوگيري از افسردگي روحي است .

نماز : عامل اصلاح نفس انسانها و مايه كنترل نظامهاي عمومي جامعه است .

نماز : هديه است از سوي حبيب تا فراق اين دنيا را جبران كند .

نماز : زيباترين و نزديكترين راه وصول به معبود و معشوق است .



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ جمعه توسط سیدامین

از دیگر نمازهای مستحبی نماز شكر است، و چون نمازی است كه در وقت حاصل شدن نعمت و یا دفع بلا و مرض خوانده شود.
امام صادق ـ علیه السّلام ـ فرمود: چون خداوند به تو نعمتی دهد یا از تو نقمتی را دفع نماید، دو ركعت نماز بخوان و در ركوع و سجود اول (بعد از ذكر می گویی: «الحمدلله شكرا شكرا شكرا وحمدا» و در ركوع و سجود دوم می گویی: «الحمدلله الذی استجاب دعائی واعطانی مسئلتی ». بعد دعای علی بن الحسین را از صحیفه بخوان(1).

 1.       المصباح المنیر، ص 413.



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ جمعه توسط سیدامین

نمازهای واجب شش است : اول نماز یومیه ، دوم نماز آیات ، سوم نماز میت ، چهارم نماز طواف واجب خانه كعبه ، پنجم نماز قضای پدر و مادر كه بر پسر بزرگتر واجب است ، ششم نمازی كه بواسطه اجاره و نذر و قسم و عهد واجب میشود .

نمازهای واجب یومیه نمازهای واجب یومیه پنج است : ظهر و عصر ، هر كدام چهار ركعت ، مغرب سه ركعت ، عشا چهار ركعت ، صبح دو ركعت .



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ جمعه توسط سیدامین

 

بطور كلی می توان شرایط آداب نماز, را به دو بخش اصلی تقسیم كرد:

1. صفات و ویژگی های نمازگزار قبل از ورود به نماز.

2. آداب و شرائطی كه می بایست یك نماز گزار واقعی آنها را درحال نماز رعایت كند.

الف: در بخش اول از باب نمونه می توان به این امور اشاره كرد:
1. تقوی و ترك گناه: از امور مهمی كه بیش از هر چیز رعایتش برای نمازگزار واقعی ضروری است محافظت بر نفس و اعمال و رفتار خویش است یعنی دوری گزیدن از هر آنچه را كه خداوند متعال از انجام آن ناخشنود است و گناه و معصیت الهی بشمار می رود، چرا كه حقیقت گناه و معصیت چیزی جز آلودگی و نجاست و تیرگی نفس و جان آدمی نیست و برای نمازگزاری كه مدعی است می خواهد به معراج و ملكوت پرواز كند و هم آوا و هم سخن خداوند و فرشتگان شود.و با این كدورتها و آلودگی روحی و سنگینی گناه به ملكوت اعلی راه نمی یابد و با قلبی كه شیطان آن را تصرف كرده متوجه خدا نمی شود و با زبانی كه در اثر گناه لال شده با حضرت دوست سخن نمی گوید. از این روی در قرآن بر پرهیز از گناه و معصیت تأكید شده و می فرماید: « بگو ای اهل کتاب! بیایید به یک کلمه )ایمان)که مشترک بین ما و شماست ایمان آورید و جز خدا را نپرستیم و برخی دیگر را تحت سلطه قرار ندهیم».(1)
و از صبر و نماز یاری جوئید و این كار سنگین و گران است مگر بر خاشعون. در اینجا صبر را به معنای عام از ما خواسته شده هم صبر بر سختی ها و ناگواری ها و هم صبر بر عبادت و هم صبر بر معصیت و پرهیز از شهوت ها و لذتهای نامشروع كه مبغوض خداوند هستند.
از طرفی در آیات و برخی روایات همین تقوی و پرهیز از معاصی را از یك نمازگزار واقعی، متوقع است و خواستار نتیجه واقعی و عینی نماز است یعنی نمازی می خواهد كه«تنهی عن الفحشاء و المنكر» (2) باشد رسول اكرم ـ صلّی الله علیه و آله ـ می فرماید:«هر كس نمازش او را از فحشاء و منكر باز ندارد هیچ بهره ای جز دوری از خدا نبرده است»(3)



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ جمعه توسط سیدامین

برطرف شدن گرفتاری و ناراحتی:

پیامبر اكرم(ص) فرمودند:"بنده ای نیست كه به وقت های نماز و جاهای خورشید اهمیت بدهد، مگر این كه من سه چیز را برای او ضمانت می كنم: برطرف شدن گرفتاری ها و ناراحتی ها، آسایش و خوشی به هنگام مردن و نجات از آتش."3

3 - ورود به بهشت و دوری از جهنم:

امام محمد باقر(ع) می فرمایند:"هر كس نماز واجب را در حالی كه عارف به حق آن است در وقتش بخواند، به گونه ای كه چیزی دیگر را بر آن ترجیح ندهد، خداوند برای وی برائت از جهنم می نویسد كه او را عذاب نكند، و كسی كه درغیر وقتش به جا آورد در حالی كه چیزی دیگر را بر آن ترجیح دهد، خداوند می تواند او را ببخشد یا عذابش كند.



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ جمعه توسط سیدامین

برای مردم با ایمانی كه با نماز یاد خدا را زنده نگه می دارند و با پرداخت زكات از بروز اختلاف طبقاتی جلوگیری می كنند، آرامشی است كه دیگران از دركش عاجزند و پاداشی كه فقط نزد پروردگار است.

بازداشتن از فحشا و منكر… وَ اَقِمِ الصَّلاةَ اِنَّ الصُّلاةَ تنهی عَنِ الفحشاءِ وَالمُنكَرِ وَ لَذِكرُاللهِ اَكْبَرُ واللهُ یَعلمُ ما تصنعُون.(عنكبوت/45 ) "… و نماز را برپا دار كه نماز انسان را از زشتی ها و منكرات باز می دارد و ذكر خدا بزرگتر است و خدا به هر چه كنید آگاه است."

طبیعت نماز از آنجا كه انسان را به یاد نیرومندترین عامل بازدارنده یعنی اعتقاد به مبدأ و معاد می اندازد، دارای اثر بازدارندگی از فحشا و منكر است. نماز، كسی را كه به انواع وسایل هوسرانی مجهز و پایه های حكومت غرایز طغیانگر در كانون وجودش مستحكم و پابرجاست و برای آنها مرزی نمی شناسد، كنتر ل می كند. در هر روز پنج بار ادای نماز كردن، صبح بعد از برخاستن از خواب (كه انسان از همه چیز غافل است)، وسط روز (هنگامی كه غرق در زندگی مادی است)، در پایان روز و آغاز شب، می تواند جامعه ای صالح ایجاد نماید. نمازی كه برای انجام آن از ابتدا، انسان خود را از هرگونه آلودگی پاك كرده و حرام و غضب را از خود دور می سازد و با حمد، تسبیح، تكبیر و سلام بر بندگان صالح خدا، خدا، مقام اولیاء، درجات مردان خدا، عذاب الهی، كیفر خطاكاران، حسابهای دقیق و بی اشتباه روز رستاخیز را به یاد می آورد و با قیام در مقابل خدا، او را از هر چیز برتر و بالاتر می شمرد و با یاد نعمتهایش او را سپاس می گوید و از او صراط مستقیم را می طلبد، بدون شك انسان را متوجه جهان معنوی كرده و در درونش جنبشی به سوی حق و پاكی پیدا می شود و او را از خودخواهی و دنیاپرستی باز می دارد و با تواضع در مقابل ذات لایزال الهی، عشق به جاه و مقام، كنار می رود. نمازگزار با توجه به معانی آیاتی كه در نماز می خواند، قهراً از مواعظش پند گرفته، به امر و فرمانش تن داده و خود را از گناهان باز می دارد. مسلماً ذكری كه متضمن یاد خدا و خشوع در برابر او و تلاوت قرآن (كه بر وعده ثواب، عذاب و هدایت مشتمل است) می باشد با گناهان سازش ندارد.البته میزان اثر نماز به درجه خلوص نمازگزار بستگی دارد و این كه چه مقدار موانع را از بین برده باشد. بدیهی است هر چه موانع بر سر راه ارتباط انسان با خدا كمتر باشد، اثر آن بیشتر و بر عكس هر چه موانع بیشتر باشد، اثر نماز كمتر است. چرا كه بازدارندگی از گناه، اثر طبیعی نماز است.



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ جمعه توسط سیدامین

نمازهای مستحب زیادند و به طور كلی به دو دسته تقسیم می شوند:

1.  نوافل.

2.  سایر نمازهای مستحب.


نافله های روزانه
1. نافله نماز صبح، قبل از نماز صبح، 2 ركعت.
2. نافله نماز ظهر، قبل از نماز ظهر ، 8 ركعت.
3. نافله نماز عصر، قبل از نماز عصر، 8 ركعت.
4. نافله نماز مغرب، بعد از نماز مغرب، 4 ركعت.
5. نافله نماز عشاء، بعد از نماز عشاء، 2 ركعت.
نافله های شب:
1. هشت ركعت نماز شب.
2. دو ركعت نماز شفع.
3. یك ركعت نماز وتر.


بنابراین تعداد نافله ها 34 ركعت، دو برابر تعداد فرایض است.
بین نمازهای مستحبی به خواندن نافله های شبانه روز بیشتر سفارش شده است.

             توضیح المسائل، م 764.



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ جمعه توسط سیدامین
تمامی حقوق مطالب برای پایگاه نماز محفوظ می باشد