تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
پایگاه نماز
 
=====================

باخواب غلظت خون بالا میرودوهرچه به صبح نزدیکــ میشویم خون غلیظ تر میشودودرست لحظات نزدیک شدن به اذان به حد اعلا می رسدکسانی که بیدار میشوند با وضو گرفتن قدری خون تنظیم میشودوبا خواندن نماز بدن کاملا بالانس شده و به حالت نرمال باز میگرددبیخود نیست میگوییم خدا از مادر هم مهربانتر استکسانیکه با یوگا و نرمش های آرامش بخش و انرژی درمانی آشنایندمیدانند ، چاکراها نقاط ورود و خروج انرژی به بدن هستند.اگر دقت کرده باشید هنگام وضو گرفتن تنها جایی که از پایین به بالا شسته میشود مسح پاست .شما از نقطه ی انگشت شست پا دست خود را به سمت بالا میکشید . چرا ؟؟؟تنها جاییکه انرژی مثبت به بدن برمیگردانید مسح پا میباشد.در تمام مراحل وضو گرفتن با هفت چاکرای بدن سر و کار داریم.در تمام مراحل از تمام چاکراها به وسیله ی آب که منبع پاکی وقداسته انرژی های منفی بدن رو به سمت خارج دفع کردهو در مرحله ی آخر وضو گرفتن انرژی مثبت رو وارد بدن میکنیم…



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->

نوشته شده در تاريخ جمعه توسط سیدامین

 

بطور كلی می توان شرایط آداب نماز, را به دو بخش اصلی تقسیم كرد:

1. صفات و ویژگی های نمازگزار قبل از ورود به نماز.

2. آداب و شرائطی كه می بایست یك نماز گزار واقعی آنها را درحال نماز رعایت كند.

الف: در بخش اول از باب نمونه می توان به این امور اشاره كرد:
1. تقوی و ترك گناه: از امور مهمی كه بیش از هر چیز رعایتش برای نمازگزار واقعی ضروری است محافظت بر نفس و اعمال و رفتار خویش است یعنی دوری گزیدن از هر آنچه را كه خداوند متعال از انجام آن ناخشنود است و گناه و معصیت الهی بشمار می رود، چرا كه حقیقت گناه و معصیت چیزی جز آلودگی و نجاست و تیرگی نفس و جان آدمی نیست و برای نمازگزاری كه مدعی است می خواهد به معراج و ملكوت پرواز كند و هم آوا و هم سخن خداوند و فرشتگان شود.و با این كدورتها و آلودگی روحی و سنگینی گناه به ملكوت اعلی راه نمی یابد و با قلبی كه شیطان آن را تصرف كرده متوجه خدا نمی شود و با زبانی كه در اثر گناه لال شده با حضرت دوست سخن نمی گوید. از این روی در قرآن بر پرهیز از گناه و معصیت تأكید شده و می فرماید: « بگو ای اهل کتاب! بیایید به یک کلمه )ایمان)که مشترک بین ما و شماست ایمان آورید و جز خدا را نپرستیم و برخی دیگر را تحت سلطه قرار ندهیم».(1)
و از صبر و نماز یاری جوئید و این كار سنگین و گران است مگر بر خاشعون. در اینجا صبر را به معنای عام از ما خواسته شده هم صبر بر سختی ها و ناگواری ها و هم صبر بر عبادت و هم صبر بر معصیت و پرهیز از شهوت ها و لذتهای نامشروع كه مبغوض خداوند هستند.
از طرفی در آیات و برخی روایات همین تقوی و پرهیز از معاصی را از یك نمازگزار واقعی، متوقع است و خواستار نتیجه واقعی و عینی نماز است یعنی نمازی می خواهد كه«تنهی عن الفحشاء و المنكر» (2) باشد رسول اكرم ـ صلّی الله علیه و آله ـ می فرماید:«هر كس نمازش او را از فحشاء و منكر باز ندارد هیچ بهره ای جز دوری از خدا نبرده است»(3)



برچسب‌ها: <-پایگاه نماز->


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ جمعه توسط سیدامین
تمامی حقوق مطالب برای پایگاه نماز محفوظ می باشد